Cabinetul de cardiologie din Brăila

SERVICII OFERITE:

Consultaţie cardiologică

În cadrul consultaţiei se stabileşte, în primul rând, dacă pacientul suferă sau nu de o afecţiune cardiacă. Este posibil ca uneori să fie necesare investigaţii suplimentare. În cazul în care este cardiac, pacientul va primi explicaţii detaliate despre boala de care suferă, cauzele ei şi posibilităţile de tratament. Consultaţia include examinare ecocardiografică.
Consiliere de stil de viaţă

Multe probleme de sănătate se datorează unor obiceiuri greşite în alimentaţie şi, în general, în stilul de viaţă. Consilierea de stil de viaţă poate ajuta în astfel de situaţii. Schimbarea obiceiurilor este mai uşoară când ai pe cineva care îţi oferă informaţii şi te susţine.
Electro-cardiograma

Oferă date care ajută la stabilirea diagnosticului, în special în boala cardiacă ischemică şi în tulburări de ritm cardiac. Sistemul folosit este computerizat. Înregistrările se păstrează într-o bază de date, ceea ce ajută la urmărirea evoluţiei pacientului în timp.
Test de efort ECG

Investigaţia este esenţială pentru pacienţii cu boală cardiacă ischemică, mai ales dacă electrocardiograma de repaus este normală. Ajută, de asemenea, la identificarea cauzei unei dureri toracice. Se foloseşte şi pentru evaluarea capacităţii de efort.
Oscilometrie

Se foloseşte pentru pacienţii cu probleme de circulaţie (arteriopatii obliterante). Investigaţia poate identifica stenozele critice, în special la nivelul arterelor membrelor inferioare.
Monitorizare ABPM

Metoda presupune măsurarea timp de 24 de ore a valorilor tensiunii arteriale cu ajutorul unui dispozitiv. Rezultatele sunt memorate şi descărcate ulterior în computer. Este cea mai bună metodă de evaluare a pacienţilor cu hipertensiune arterială esenţială.
Monitorizare Holter 

Oferă posibilitatea de a înregistra ECG continuu timp de 24 de ore. Traseul este ulterior descărcat în computer şi analizat. Prin această metodă pot fi diagnosticate episoade de aritmii şi alte probleme cardiace ce nu au putut fi "prinse" la ECG simplă.


Program:
LUNI __________________ 8  –  13
MARŢI ________________  8  –  13 
MIERCURI ____________  13  -- 19 
JOI ____________________ 8  –  13  
VINERI ________________ 8  –  13  
SÂMBĂTĂ _____________ LIBER
DUMINICĂ ____________  LIBER

Programarea consultaţiilor se face la telefon 0239671855 sau la sediul cabinetului. În cazul în care vă programați telefonic, vă rugăm să sunați în timpul programului.

Locaţie:
Policlinica Hipodrom (Brăila, str. Pietăţii, nr. 3)
Parter, Camera 9


View Larger Map

Niciun comentariu: